Aspirant leden

Overzicht mogelijke toekomstige leden.

Inmiddels toegetreden tot ons netwerk als aspirant leden maar vanwege het nog niet volledig voldoen aan de gestelde voorwaarden van de YBCW business club, nog niet volwaardig lid. Zo is één van de gestelde voorwaarden voor toetreding dat de onderneming beschikt over eigen kantooruimte / bedrijfsruimte in eigen bezit binnen de gemeente Weert of aangrezend in een straal van 10km. 

Vastgoed financiering nodig voor aankoop appartementen complex, projectontwikkeling of zelfs volledig beheer vastgoedportefeuille? Elevate Finance is specialist in commercieel vastgoed financieringen.

HKinterim proces projectmanagement. pragmatisch projectmanagement, toegesneden op de organisatie en de opdracht, voor effectieve maar vooral passende resultaten. Pragmatisch betekent dat rapportages werkelijk bijdragen aan de gewenste besturing van het project en nooit een doel op zichzelf zijn.

Zuid Vastgoed Nederland te Weert Limburg is een relatief jong bedrijf dat hoofdzakelijk in het zuiden van Nederland actief is, met als specialisatie zakelijk vastgoed ; beleggingspanden in Limburg.

Bodudo elelektra installatie Weert & Stairs by Peter traprenovatie.

OneNine detachering : voor banen in de techniek regio Weert.

Coach Circle coaching platform met overzicht van coaches in Weert.

Fysiotherapie Weert? Fysio Philipsen Meijer te Weert en Ell.

ZZA mozzarella, leverancier / fabrikant van IQF mozzarella cubetti ( blokjes ).

Pack Direct voor repack, ompak, assemblage, sorteer, en inpak projecten ; value added logistics.

 

 

Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl