Wulro B.V.

Wulro eieren en eiproducten

Als zelfstandig familiebedrijf is Wulro B.V. gespecialiseerd in de verwerking en verkoop van eiproducten op de Europese markt. Het bedrijf werd in 1884 opgericht en inmiddels is de productie van eiproducten de belangrijkste tak van het bedrijf geworden. Wulro B.V. is gelegen aan de rand van Weert en heeft in 2015 het dochterbedrijf Deps opgezet om te voldoen aan de grote en wereldwijde vraag naar eipoeder.

Produceren van eiproducten

Vanwege een uitgelezen kwaliteitsstrategie, een zeer doorgedreven automatisatie en een grondstof integratie die een vaste aanvoer van eieren garandeert heeft Wulro haar onafhankelijkheid kunnen behouden. Hierdoor is Wulro huisleverancier van de belangrijkste voedingsconcerns en levert aan onder andere vlees- en ijsindustrie, industriële bakkerijen, producenten van o.a. pasta en sauzen, distilleerbedrijven en aardappelverwerkende bedrijven.

Wulro en Young Business Center Weert

Binnen Young Business Center Weert is Wulro de specialist op het gebied van productie en investeren. Voor iedere klant levert Wulro maatwerk waarbij producteigenschappen, aangepaste verpakking en just-in-time levering centraal staan. Wulro is de partner voor de levering van eiwit, eigeel en heelei in zowel poedervorm als vloeibare vorm.

Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl