BinQ Shops

BinQ Shops

BinQ is hét complete webwarenhuis met passie voor online media en streeft naar zichtbare klantgerichtheid en optimaal gebruiksgemak. BinQ onderscheidt zich door een accurate en snelle klantenservice welke te bereiken is via een live-chatfunctie en door het verschaffen van alle mogelijk informatie die gerelateerd is aan de artikelen in de webshops. Het kantoor van BinQ Shops is gevestigd in het centrum van Nederweert.

Ongelimiteerde hoogte in expertise

Door een nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners blijft de hoogte in expertise van BinQ eindeloos. BinQ Shops combineert diverse specialismen en kan daardoor optimaal voldoen aan de wensen van de online consument. BinQ heeft een aantal webwinkels welke allen voldoen aan de strenge eisen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en website usability.

BinQ Shops en Young Business Center Weert

BinQ Shops is binnen Young Business Center Weert de specialist op het gebied van e-commerce. BinQ heeft enkel gekeurde en betrouwbare webwinkels in beheer welke allen zijn voorzien van landelijke keurmerken zoals Kerstpakketten idee specialist in o.a. zakelijke relatiegeschenken alsook een nog nieuw op te richten concept Biertaxi XL
Daarnaast bieden deze webwinkels snelle levering, een gebruiksvriendelijk bestelproces, meerdere betrouwbare betaalmethoden en extra kortingen en gratis bezorging bij grotere afnames.

Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl