Houben TegelwerkenHouben Tegelwerken

De keuze voor de beste tegels kan nog wel eens lastig zijn. Niet alleen dient u op zoek te gaan naar een betrouwbare tegelzetters, ook dient u tegels te zoeken die aansluiten bij al uw wensen. Houben Tegelwerken heeft niet alleen betrouwbare en zeer kundige tegelzetters, maar kan voor u praktisch alle tegels leveren van de meest prominente merken van dit moment. De tegelzetter is al jaren actief in en rondom Weert en heeft meermaals bevestigd waarom zij tot de beste tegelzetters van de regio behoren.

Tegels van allerlei verschillende soorten

U kunt het zo gek niet bedenken, maar Houben Tegelwerken kan het voor u verzorgen. Wandtegels, mozaïektegels, badkamertegels, zwembadtegels, vloertegels of keukentegels; bij Houben Tegelwerken kunt u het allemaal bestellen en worden de tegels ook nog eens zorgvuldig voor u geplaatst. Daarnaast wordt er gewerkt met de beste Kerakoll tegellijm, waardoor de tegels beter blijven zitten en beter bestand zijn tegen bijvoorbeeld vocht. De combinatie van vakbekwame tegelzetters en meer dan 32 jaar ervaring in de branche zorgen voor een zeer vakbekwame partner die u van het totaalplaatje verzorgt.

Houben Tegelwerken en Young Business Center Weert

Young Business Center Weert wordt graag partner met bedrijven die geloven in hun product of dienst en er ook voor zorgen dat dit ten alle tijden optimaal geregeld wordt. Wanneer u kiest voor een tegelzetter van Houben Tegelwerken kunt u er vanuit gaan dat uw ruimte op zeer kundige wijze betegeld zal worden.

Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl