Dutch Egg Powder Solutions B.V. - Deps

Deps eipoederfabriek

Al sinds 1884 is Deps een onafhankelijk familiebedrijf met een traditie in verwerking en export van eieren. De familie richtte in 2015 een nieuwe eipoederfabriek op die hoogwaardige Nederlandse kwaliteit eipoeder produceert. Deps is onderdeel van de Wulro Food Group en is gelegen aan de rand van Weert.

Kwaliteit op de eerste plaats

Deps produceert geheel eipoeder, albumine poeder, eidooier en aangepaste eipoederproducten van hoogwaardige eieren van scharrelkippen, biologische kippen en gekooide kippen. Het uitgangspunt van Deps is kwaliteit en daarom is de fabriek ook gebouwd en ingericht volgens de hoogste normen in de voedingsindustrie.

Deps produceert eipoeders klantspecifiek en kan daarom ingrediënten zoals suiker, bloem en zout toevoegen. Daarnaast produceren zij ook kant-en-klare bakkerijmixen voor hun klanten en bieden zij een fundamentele basis voor samenwerkingen met de belangrijkste partners in de voedingsindustrie.

Deps en Young Business Center Weert

Binnen Young Business Center Weert is Deps de specialist op het gebied van investeren. Dankzij tijdige en flexibele levering van hoge kwaliteit eipoeders stelt Deps haar klanten zoals distilleries, bakkerijen, vleesindustrie, ijsindustrie en aardappelverwerkende industrie in heel Europa tevreden.

Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl