HB Logistiek – voor al je koeriersdiensten

HBLogistiek WeertHB Logistiek is koeriersbedrijf gevestigd in Weert en leveren betrouwbare en professionele koeriersdiensten. Ze kunnen jou helpen met hun uitgebreide dienstenpakket op het gebied van transport en goederenvervoer. Een greep uit de mogelijkheden die ze bieden zijn: klein transport, pallettransport, spoedzendingen, next day delivery, overnight delivery, webshop distributie en just in time delivery. Hun main focus ligt op de Benelux en Duitsland, maar ze vervoeren binnen heel Europa. HB Logistiek is dé spoedkoerier die maatwerk levert zowel als nationaal als internationaalkoerier.

Hét koeriersbedrijf van de Benelux en Duitsland

HB logistiek beschikt over een uitgebreid wagenpark en heeft korte lijnen met hun betrouwbare netwerk. Dit zorgt ervoor dat ze eigenlijk nooit 'nee' hoeven te verkopen aan hun klanten. Dus of je nou op zoek bent naar een koeriersbedrijf om een vertrouwelijk document te versturen, ondersteuning zoekt bij de distributie van je webshop, een zending pallets wilt laten vervoeren of just in time delivered zoekt, bij HB Logistiek ben je aan het juiste adres. Bij 90 procent van de opdrachten operereren ze als spoedkoerier, dus zit je in de stress met een verzending? HB Logistiek staat 24/7 voor je klaar en regelt binnen no time het juiste transport en de perfecte koerier voor jouw opdracht.

Spoedkoerier met specialisme in maatwerk

Naast hun algemene courier services is het grote succes van HB Logistiek toch wel hun maatwerk. Dit reikt verder dan enkel hun koeriersdiensten. Zo hebben ze binnen één dag een fietsenstalling geleverd in Roermond en tevens gezorgd voor een team monteurs die deze heeft geïnstalleerd. Twijfel je dus over een bepaalde zending of opdracht, twijfel niet té lang en neem contact op met HB Logistiek.  Door hun uitgebreide netwerk en de korte lijnen hiermee kunnen ze snel schakelen en bieden ze jou een geschikte oplossing.

Koeriersdiensten en Young Business Center Weert

De koeriers van HB Logistiek staan 24/7 klaar om je zendingen te versturen en/of op te halen. Binnen de regio Weert kun je binnen 30 minuten al een koerier op locatie verwachten.

Met hun uitgebreide dienstverlening, het maatwerk, de toewijding, het klantgericht denken en de constante kwaliteitscontroles heeft HB Logistiek zich weten te vestigen als hét koeriersbedrijf in de regio Eindhoven/ Weert/Limburg. Binnen Young Business Center Weert is HB Logistiek dé koeriersdienst.


 

Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl