Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/crossint/web/youngbusinesscenterweert.nl/public_html/index.php on line 137
Next Level Opleidingen | Young Business Center Weert

Next Level Opleidingen

Next Level Opleidingen cursus verkopen op Amazon

Next Level Opleidingen biedt cursussen en trainingen aan van Huub Knapen. Huub heeft zelf jarenlange ervaring in het verkopen van producten via het grootste handelsplatform ter wereld, Amazon. Sinds maart 2020 is Amazon ook actief in Nederland. Deze verandering in het online landschap biedt enorme kansen voor wie succesvol wil worden online. Huub kan jou daarbij helpen.
In zijn online cursus “Verkopen op amazon” leer je alles over alle aspecten die te maken hebben met producten verkopen via Amazon.

Next Level Opleidingen: cursus Verkopen op Amazon

Huub Knapen leert jou in 12 uitgebreide modules alles wat je moet weten om succesvol te kunnen verkopen op Amazon. Welke producten zijn interessant, hoe krijg je ze geproduceerd in Azië, hoe transporteer je ze en verzend je ze naar de klant. Allemaal zaken die worden besproken. Denk verder aan onderwerpen zoals welke kosten maak je en hoe houd je je marge in de gaten. Naast de cursus biedt Huub ook toegang tot zijn eigen community van Amazon-verkopers en heeft hij een Q&A moment voor zijn cursisten.

Next Level Opleidingen & Young Business Center Weert

Next Level Opleidingen is binnen het Young Business Center Weert de specialist op het gebied van online trainingen. Op dit moment heeft Next Level BV zich volledig toegelegd op de niche verkooptrainingen op marketplaces en meer specifiek Amazon Nederland.

Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl