Digitalisering boekhouding & uitbesteden van administratie

Uitbesteden administratie: digitaliseren van boekhouding

Onlangs vond er bij Young Business Center Weert een lezing plaats van een accountant van OAMKB over hun boekhoudsoftware voor het uitbesteden van administratie en digitalisering van de boekhouding voor bedrijven. Tijdens deze lezing werden onder andere de vele voordelen van online boekhouden toegelicht.

Automatische administratie door online software

Met de vernieuwde online software Yuki besparen ondernemingen veel tijd met het bijhouden van hun administratie. Met deze software kan al tot 70% van de administratie geheel automatisch verlopen. Bedrijven besparen hiermee niet alleen veel tijd, maar zijn ook ten alle tijden up-to-date over hoe het bedrijf er voor staat. En dat allemaal voor een vast laag maandbedrag!

De voordelen

Het uitbesteden van administratie door digitalisering van de boekhouding kent vele voordelen. Binnen één klik ziet u bijvoorbeeld:

Daarnaast helpt een administratie kantoor bedrijven met financiële doelstellingen, ambities en belangrijke keuzes die u moet maken en ook verplichte aangiftes worden voor u gedaan.

Meer weten over het digitaliseren van de boekhouding? U leest alles over het uitbesteden van uw boekhouding op boekhoudingenadministratie.nl.

Terug naar overzicht
Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl