Loods 37

Loods37 Fitness

Loods 37 is een gezellige en gemoedelijke industrieel ingerichte fitness in Weert. Loods 37 biedt diverse sportgerelateerde diensten onder één dak: een ruim aanbod moderne kracht- en cardio apparatuur, massages en advies op het gebied van voeding en gezondheid. Loods 37 is gevestigd in hartje Weert en helpt haar leden doelen te stellen en deze ook te bereiken.

Gaan voor resultaat

Loods 37 biedt haar leden alle vrijheid om gebruik te maken van de faciliteiten en fitness apparatuur die zij bieden, maar biedt ook trainers die helpen om doelen te stellen en te bereiken. Naast fitness biedt Loods 37 ook advies op het gebied van leefstijl en voeding en ook massages behoren tot de mogelijkheden. Ook het volgen van groepslessen en personal training is mogelijk bij Loods 37. Groepslessen die worden aangeboden zijn onder andere: Krav Maga, F.I.T. groepsles, bodypump (les mills), paalsport (pole fitness), spinning en yoga.

Loods 37 en Young Business Center Weert

Loods 37 is binnen Young Business Center Weert de partner voor bedrijfsfitness in Weert. Door het aanbieden van bedrijfsfitness wordt de drempel voor het in beweging krijgen van medewerkers verlaagd. Fitnessen en bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar maakt mensen ook sterker en zorgt er voor dat medewerkers in een bedrijf beter functioneren en presteren.

Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl