Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/crossint/web/youngbusinesscenterweert.nl/public_html/index.php on line 137
House of Bizz Weert | Young Business Center Weert

House of Bizz Weert

House of Bizz bedrijfsruimte verhuur

House of Bizz is een full service verhuurder van zowel vaste als flexibele kantoor- en bedrijfsruimtes voor flexwerkers, zelfstandige professionals, MKB en corporate ondernemingen en jong groeiende bedrijven. In het luxe pand van House of Bizz werken betekent werken in een professionele omgeving met gebruik van alle gewenste comfort en faciliteiten, flexibel inzetbaar en tegen een zeer flexibel tarief. Het pand van House of Bizz is gevestigd aan de rand van Weert en is onlangs volledig vernieuwd met gebruik van de nieuwste technieken en materialen.

Branches & netwerken

In House of Bizz zijn diverse branches vertegenwoordigd zoals onder andere: Arbeidsbemiddeling, ICT, Training & Branding en Re-integratie. Alle ruimtes van House of Bizz Weert zijn voorzien van optimale geluidswering, een snelle internetverbinding, optimale privacy, gratis parkeergelegenheid en daarnaast biedt House of Bizz 24/7 haar huurders toegang tot het beveiligde pand.

House of Bizz Weert biedt de mogelijkheid voor het huren van een vast kantoor, flexwerkplek of het huren van een vergaderruimte of kantoorruimte voor slechts één dag. Alle huurders maken deel uit van de House of Bizz Community waar netwerken, verbinding en elkaar helpen hoog in het vaandel staan. Daarnaast zorgt House of Bizz ook voor herkenning, optimale vindbaarheid en aantrekkingskracht voor de bedrijven van haar huurders.

House of Bizz Weert & Young Business Center Weert

Binnen Young Business Center Weert is House of Bizz de specialist en aanbieder van bedrijfsruimte verhuur in verzamelgebouwen. Iedereen die geïnteresseerd is in de diensten van House of Bizz kan contact opnemen voor een vrijblijvende rondleiding door House of Bizz.  

Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl