Buys Glas

Buys Glashandel

Buys Glas is al meer dan 25 jaar een professioneel montage- en glasverwerkingsbedrijf dat diverse glasbewerkingen en glassoorten tegen eerlijke prijzen aanbiedt. Buys Glas is specialist op het gebied van glas en wordt ingezet voor onder andere: beglazing in (blinde) glazen douchecabines, kozijnen, winkelpuien, glazen daken, glazen balustrades en vloeren, glasherstel en nog veel meer glasgerelateerde zaken. Buys Glas is gevestigd in Stramproy (regio Weert).

Kwaliteit, service en klantgerichtheid voor een optimaal eindresultaat

Buys Glas voorziet haar klanten van alle mogelijke glasproducten voor interieur en exterieur. Service en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel bij Buys Glas: een optimaal eindresultaat is waar Buys Glas naar streeft. Buys Glas levert aan zowel particulieren als bedrijven producten van hoge kwaliteit en een goede service.

Buys Glas en Young Business Center Weert

Buys Glas is binnen Young Business Center Weert de specialist op het gebied van transparantie en bouwen. De glassector is voortdurend in beweging en tegenwoordig wordt er ook in het interieur veel gebruik gemaakt van glas. Buys Glas is altijd uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van glas(bewerking) en kan haar klanten de meest moderne producten aanbieden.

Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl