Garage Tom Gielis

Garage Weert

Garage Tom Gielis is een autogarage gevestigd in hartje Weert voor onderhoud, reparatie en APK in Weert en omgeving. Persoonlijk contact en een goede begeleiding staan bij Garage Tom Gielis centraal. Autogarage Tom Gielis onderscheidt zich door eenvoud en korte lijnen, waardoor de verhouding van lage kosten en hoge kwaliteit ontstaat. Garage Tom Gielis maakt gebruik van moderne apparatuur en kan daardoor ieder merk en soort auto onder handen nemen.

RDW erkend APK keuringsstation

Garage Tom Gielis is een door het RDW erkend APK keuringsstation voor het keuren van uw auto, bestelbus of camper in Weert. Door jarenlange ervaring kunnen zij uw auto op een professionele wijze onder handen nemen en voldoen aan al uw wensen en eisen. Autogarage Tom Gielis is in staat om voortdurend kwaliteit te leveren.

Garage Tom Gielis en Young Business Center Weert

Iedere dag staat het team van Garage Tom Gielis voor u klaar om reparaties aan uw auto uit te voeren. Hierbij maakt het niet uit of u de olie wilt laten verversen of komt voor een APK keuring: Garage Tom Gielis heeft ten alle tijden een oplossing! Garage Tom Gielis is binnen Young Business Center Weert de mobiliteitsadviseur.

Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl