Van Geleuken Infra

Van Geleuken Infra

Van Geleuken Infra is al ruim dertig jaar specialist op het gebied van grond-, weg- en waterbouw (GWW) en ondergrondse infrastructuren. Het bedrijf is gevestigd in Kelpen-Oler en bestaat uit een specialistisch team van onder andere fitters, graafploegen, grondwerkers en monteurs. Alle werknemers beschikken over de juiste certificaten, diploma's en ruime ervaring.

Ruime ervaring binnen de ondergrondse infrastructuur

Van Geleuken Infra BV (voorheen: Geleuken Kabelwerken BV) is al ruim dertig jaar werkzaam in diverse gebieden binnen de ondergrondse infrastructuur. Hierdoor heeft het bedrijf ruime kennis en ervaring en heeft zich in al deze jaren gespecialiseerd in de aanleg van installaties, elektriciteits-, gas- en waterleidingen, bekabeling voor communicatienetwerken (bijvoorbeeld glasvezel) en kabeltelevisie en houdt zich verder bezig met de aanleg van grondwerken, rioleringen en bestratingen.

Het bedrijf werkt regelmatig ook samen met of voor grote netwerkbeheerders zoals BAM, Enexis en de WML en voert werkzaamheden uit voor provincies, het rijk, investeerders, vastgoedontwikkelaars, gemeentes en het bedrijfsleven.

Van Geleuken Infra en Young Business Center Weert

Binnen Young Business Center Weert is Van Geleuken Infra de specialist op het gebied van bereikbaarheid en infratechniek. Van Geleuken Infra verzorgt een breed dienstenpakket met betrekking tot ondergrondse infrastructuren voor haar klanten. Van Geleuken Infra denkt graag mee met haar klanten over de mogelijkheden.

Naast de jarenlange ervaring beschikt Van Geleuken Infra ook over diverse keurmerken en certificaten. Dit zijn onder andere:

  • De Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven (CKB)
  • De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA)
  • De internationale norm voor kwaliteitsmanagement (ISO 9001:2008)
  • Het BRL SIKB 7000 Procescertificaat voor de uitvoering van (water)bodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem.
Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl