Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/crossint/web/youngbusinesscenterweert.nl/public_html/includes/function.php on line 385

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/crossint/web/youngbusinesscenterweert.nl/public_html/index.php on line 137
Technisch Opleidingscentrum Zuid | Young Business Center Weert

Technisch Opleidingscentrum Zuid

Technisch opleidingscentrum

Technisch Opleidingscentrum Zuid is een opleidingsinstituut in Limburg voor technische, bouw en infrastructuur opleidingen en cursussen. Het doel van Technisch Opleidingscentrum Zuid is het draaiende houden van de maatschappij door het aanleveren van goed geschoolde en gemotiveerde arbeidskrachten aan de sectoren. Technisch Opleidingscentrum Zuid is gevestigd in Kelpen-Oler.

Opleidingscentrum voor jongeren, ouderen en bedrijven

Door de komst van vele grote projecten is de vraag naar gekwalificeerd personeel op het gebied van onder andere AED, beveiliging, preventie, BHV en EHBO erg groot. Zowel jongeren als ouderen die geïnteresseerd zijn in een baan of opleiding binnen de water-, grond- en wegenbouw zijn bij Technisch Opleidingscentrum Zuid welkom. Daarnaast biedt Technisch Opleidingscentrum Zuid voor bedrijven ook bedrijfstrainingen en bieden zij faciliteiten ter beschikking voor cursussen en opleidingen van andere instituten.

Technisch Opleidingscentrum Zuid werkt samen met erkende en gespecialiseerde opleidingsbedrijven om hen te kunnen voorzien van gemotiveerd en goed opgeleid technisch personeel.

Technisch Opleidingscentrum Zuid en Young Business Center Weert

Technisch Opleidingscentrum Zuid is de adviseur in technische opleidingen binnen Young Business Center Weert. Zij bieden uitsluitend gecertificeerde, hoogwaardige en erkende technische opleidingen aan.

Voor al uw vragen
John Wiertz info@youngbusinesscenterweert.nl